Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

Η εταιρεία μας ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια από την κυρία Maria Glenster και δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης με έδρα την Αθήνα.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η διανομή γυναικείων ενδυμάτων σε αποκλειστικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επίσης, πλέον η εταιρεία μας ενεργοποιείται και στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου (e-shop).

Οι συλλογές μας κάθε σεζόν είναι πλήρεις και πρωτοποριακές, κατασκευάζονται κυρίως στην Ιταλία, στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η συλλογή MARIA GLENSTER είναι ένας ενδιαφέρον συνδυασμός για την ευέλικτη και στυλάτη γυναίκα του σήμερα.

Είμαστε γνωστοί για τη διαχρονική προσέγγιση στο σύγχρονο στυλ με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην υψηλή ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα η άψογη εφαρμογή των ρούχων μας αποτελεί το σημαντικότερο επίτευγμα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Η συλλογή MARIA GLENSTER προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενδυμάτων για κάθε περίπτωση, που τονίζει τη θηλυκότητα, την κομψότητα και το στυλ.

Σχετικά με εμάς